fbpx

Jeto në Tiranë,
por jo në Tiranë!

Akses Tirana është hapësira më e re multifunksionale në hyrje të Tiranës, me kapacitet ndërtimi rreth 90.000 m2.

Jeto në Tiranë,
por jo në Tiranë!

Akses Tirana është hapësira më e re multifunksionale në hyrje të Tiranës, me kapacitet ndërtimi rreth 90.000 m2.

Fasada e
ventiluar.

 • · Deri në + 60°C
 • · Deri në - 60°C
 • · Ventilim natyror
 • · Mbrojtje kundër lagështisë
 • · Qëndrueshmëri
 • · Mbrojtje kundër zhurmave
 • · Rezistente ndaj zjarrit

vetrata
termike.

 • · Xham i 3-fishtë
 • · Efikastiet i lartë energjetik
 • · Siguri
 • · Prakticitet
 • · Reduktim i zhurmave

Xhama
struktural në fasadë.

 • · Vetrata që zgjaten deri në dysheme
 • · Ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
 • · Diellëzim përgjatë gjithë vitit

godina o

Godina ”O” është një objekt i dedikuar tërësisht për zyra dhe shërbime tregtare. Pozicionimi në rrugën kryesore ku nis autostrada Tiranë-Durrës favorizon aksesin më të lehtë dhe kontaktin e parë nga vizitorët apo kalimtarët e tjerë. Në fasadë objekti zhvillohet në dy kate lartësi.
Në fazën fillestare të projektit, ekziston mundësia e personalizmit të hapësirës sipas kërkesave specifike.

INVESTo
me zgjuarsi!

Akses Tirana është një investim i sigurt duke qene se ndodhet në një pozicion strategjik, ka vizibilitet të lartë, është zonë me frekuentim të vazhdueshëm dhe ka një dendësi të lartë popullsie. Kati i parë i çdo objekti i është përcaktuar ambienteve për biznese dhe njësive të shërbimit. Akses Tirana ka rreth 760 poste parkimi në dy kate nëntokësore që arrihen lehtësisht nga godinat, nga hapësirat e përbashkëta si dhe me ashensorë të dedikuar.

INVESTo
me zgjuarsi!

Akses Tirana është një investim i sigurt duke qene se ndodhet në një pozicion strategjik, ka vizibilitet të lartë, është zonë me frekuentim të vazhdueshëm dhe ka një dendësi të lartë popullsie. Kati i parë i çdo objekti i është përcaktuar ambienteve për biznese dhe njësive të shërbimit. Akses Tirana ka rreth 760 poste parkimi në dy kate nëntokësore që arrihen lehtësisht nga godinat, nga hapësirat e përbashkëta si dhe me ashensorë të dedikuar.

Group 48
Group 48

69%
njësi banimi

10%
njësi biznesi

10%
njësi për zyra

11%
njësi parkimi

KOMUNITETI I DUHUR

PËR FËMIJËT, PËR PRINDËRIT, PËR TY...

PSE AKSES TIRANA?

Vëmendje

Regjistrohuni për të marrë oferta të dedikuara në Akses Tirana. Zbuloni hapësirat që ju përshtaten më mirë nevojave tuaja për banim, zyra dhe biznes.